perjantai 17. huhtikuuta 2009

Pennut 4 viikkoa

Pennut täyttivät neljä viikkoa keskiviikkona. Lisäruokaa on syöty vajaa viikko, tosin pennut eivät ole kovinkaan nälkäisinä sen perään. Maisalla tulee vielä runsaasti maitoa ja pennut ovat sitä mieltä, että äidinmaito vie voiton vellistä ja korvikkeista. Jauheliha vie kyllä pienten nenät ja suut mennessään. Sitä syövät pari kertaa päivässä. Ensi viikolla kokeillaan nappuloita.



Touhukkaita ja sosiaalisia pieniä mäyräkoiran alkuja:) Välillä meno on jo melkoisen hurjaa kun otetaan mittaa toisista ja tutustutaan pentulaatikon ulkopuoliseen ympäristöön. Uni tulee kuitenkin silmään vielä melko nopeasti ja riehumishetket jäävät lyhyiksi.


Maisa oli aluksi kauhuissaan reilu viikko sitten kun pienokaiset rupesivat liikkumaan eivätkä pysyneetkään enään nätisti nipussa masun alla. Huolellinen äiti kun on. Edelleen vahtii tosi tarkkaan pentujaan ja "laskee" ettei kukaan vaan häviä tai kukaan vie pentua mennessään. Täman viikon aikana Maisa huomasi, että onkin kiva kun pentujen kanssa voi leikkiä! Kun pennut ovat poissa pentulaatikosta Maisa vahtii ettei kukaan lähde liian kauaksi tökkimällä ja siirtämällä pentuja kuonollaan mutta aina kun ehtii vahtimiseltaan niin leikkisästi kellii ja painii pentujensa kanssa.




Laikullinen tyttö






















Musta poika



















Laikullinen poika



















Musta tyttö


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti