torstai 6. joulukuuta 2012

Terveiset kinosten seasta!

Kujeileva Kulkuri 11 viikkoa on onnessaan isoista lumikinoksista:)
Kulkuri on nyt ainut pentu talossa viimeisen sisaruksen Kepposten Keksijän eli Romeon  muutettua omaan kotiin viime viikonloppuna.
Kulkuri on siitä lähin kulkenut mukana aikuisten koirien kanssa lenkeillä ja nauttii täysillä elämästään talvisessa maisemassa ja muun lauman kanssa touhuiluista. Omasta loppuelämän kodista se kuitenkin kovasti haaveilee.
Luminen Kujeileva Kulkuri, ikää 11 viikkoa.

Lumen seassa sukeltelu on kivaa!

Stella ja Kulkuri ihmettelemässä lumimyräkkää.


4.12.2012

Vink

Muilla sisaruksilla tuntuu lähteneen elämä mukavasti käyntiin uusissa ihanissa kodeissaan. Pian on ensimmäisten rokotusten aika, niin se aika rientää..

2 kommenttia:

  1. Voi ei, kulkuri on niin vienyt sydämeni, ja mäyräkoiranhankinta on tapahtumassa seuraavan vuoden sisään, mutta tällä hetkellä asun niin väliaikaisratkaisussa yksiössä kaksin poikaystäväni kanssa, emmekä tiedä milloin pääsemme muuttamaan täältä pois, joten mäyräkoiraa ei olisi kiva näin pieneen asuntoon ottaa :(. Itken verta joka kerta kun nään kulkurista kuvia ja kuulen sen olevan vielä vapaana! Miksei voi olla parempi asumistilanne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, että odottaa sopivaa tilannetta ottaa pentu taloon. Löydätte varmasti ihanan pennun itsellenne kun se aika koittaa teille.

      Nyt on Kulkurikin löytänyt arvoisensa kodin ja valmistelee muuttoaan omaan kotiin:)

      Poista