sunnuntai 7. lokakuuta 2012

K- pentue esittäytyy

Pennuilla on nyt 3 viikkoa ikää ja kehitys huimaa. Alkuviikolla pystyi selvästi havaitsemaan kuulomaailman auenneen, pennut rupesivat reagoimaan aikuisten koirien haukahteluun heräämällä. Kävelemään katras lähti keskiviikkona ja torstaina oli havaittavissa ensimmäisiä keskinäisiä leikin ja painin alkeita:)
Lauman muut koirat olisivat jo kovin kiinnostuneina menossa tutustumaan pentuihin mutta vielä Hertta pidättää itsellään yksinoikeuden pentuihin ja muut kunnioittavat sitä kiltisti.


Tostaina 4.10 eläintenpäivän kunniaksi saivat pennut maistaa korvikemaitoa pullosta. Eipä kukaan oikein lämmennyt pullosta imemään. Mutta pitihän se arvata...seuraavana päivänä tarjoiltiin kokeilumielessä korvikemaitoa matalalta vadilta ja johan herätti kiinnostusta. Sitä käytiin ihmeissään nuolaisemassa ja sen jälkeen olivatkin kaikki ihan tahmeina maidosta. Hertta hoiti naamat ja turkit puhtaaksi, mielellään. Ensi viikolla pennut pääsevät maistelemaan jauhelihaa.
7.10.12, ikää 3 viikkoa.

2.10.12

Edelleen suurin osa ajasta kuluu nukkuessa ja tankatessa maitoa.


Pentue tulee saamaan K- alkuiset nimet. Sen tarkempaan ei nimiä vielä ole päätetty mutta ne tulevat olemaan tällä kertaa suomenkieliset ja todennäköisesti kaksiosaiset kaikilla.

Alla pennut syntymäjärjestyksessä:

Ensimmäisena syntynyt pentu, musta tyttö
Toisena syntynyt musta pun.merkein poika

Kolmantena syntynyt pentu, musta tyttö

Neljäntenä syntynyt punakeltainen poika

Viidentenä syntynyt musta pun. merkein poika

Kuudentena syntynyt poika, punainen tummin peitinkarvoin

Viimeisenä syntynyt musta tyttö








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti