tiistai 23. lokakuuta 2012

Viisi viikkoisten vilinää!

Vilinää ja ääntä alkaa löytymään oikeen kunnolla tästä iloisesta ja touhukkaasta porukasta! Kaikki uusi otetaan innolla ja reippaina vastaan.
Hertta alkoi jo viime viikolla vähentämään imetystä. Käy vain lyhyitä pätkiä pentujen luona tarkistamassa, että kaikki hyvin tai hetken imettämässä. Taitaa olla sen verran rajua menoa näillä naskalihampailla maitobaarille tunkeminen, että ottaa melkoisen koville mammalle. Hertta myös rupesi viime viikolla tahtomaan muiden koirien mukaan lenkeille kun siihen asti oli katsonut pihalla ulkoilun riittävän pentujen hoidolta.

Nyt ovat päässet muutkin perheen koirat tutustumaan pentuihin. Hännät heiluu niin pienillä kuin isoilla uusien tuttavuuksien edessä.

5 viikkoiset


Jauheliha- kermaviili seos taitaa olla edelleen lempiruokaa. Pennut ylhäältä: vaalea poika, pienempi musta poika, pun. tummin peitin karvoin poika, isompi musta poika, tyttö jolla vaaleimmat merkit, tyttö jolla pienemmät merkit, isoin tytöistä.

5 viikkoa


Pentujen ulkoilun aloittamista jouduttiin siirtämään eteenpäin useamman päivän ajan, sen verran rankasti tuli vettä päivittäin ettei raaskinut semmoisessa säässä laittaa pentuja ihan ekaa kertaa ulos.
Mutta vihdoin alkoi kuivempi jakso maanantaina ja voi sitä riemua kun ulos päästiin! Eikä kukaan edes tuntunut juuri jännittävän uusia hajuja, maisemia tai tuntemuksia.

Pojat ulkoilemassa 22.10.12

Tytöt ulkoilemassa 22.10.12
Punakeltainen poika

Punainen tummin peitinkarvoin poika

Joku tytöistä







2 kommenttia:

  1. Voi ei, koiranpennut (ja etenkin mäykkypennut) on ihan liian söpöjä. Saaran kanssa katseltiin videoita ja se oli pää kallellaan, että mitä tuolla tietokoneessa oikein tapahtuu :)

    VastaaPoista
  2. :)) Myy-sisko on myös päässyt kuuntelemaan näitä videoita, rapsutukset Saaralle!

    VastaaPoista